Dominika Rák

Dorine

A klasszikus fekete

k1.jpg

k7.jpg

k12.jpg

k4.jpg

k13.jpg

k3.jpg

k5.jpg

k11.jpg

k2.jpg

k9.jpg

k6.jpg

k10.jpg

k8.jpg

Jumpsuit/Kezeslábas Miss Selfridge  Vest/Mellény Zara  Socks/Zokni Tezenis  Shoes/Cipő Cipőfalva  Bag/Táska Mango  Sunglasses/Napszemüveg Pull and Bear  Watch/Óra Trendhim


 
Fotók: Béky-Halász Zoltán
Most egy örök klasszikusokkal teli outfitet szeretnék bemutatni nektek. Az alap szín a fekete volt, amely majdnem mindenben meg is található. Ez a fekete kezeslábas igazi alapdarab, hiszen egyrészt nagyon csinos, másrészt pedig teljesen egyszerű, mintáktól mentes. Igazából tökéletes így, ahogy van, úgyhogy csak egy fekete övet választottam még hozzá, illetve egy hosszú ujjatlan mellényt. Nagyon szépen megvarrt, gondosan kidolgozott darabról van szó, ezért is tetszett meg annyira.. Egyszerű, de mégis van benne valami extra. Ráadásul felül, a nyak résznél van rajta egy ezüst csatt, ami szerintem iszonyatosan feldobja. Cipőnek valami extrát szerettem volna, így az átlátszó magassarkúmat kombináltam fekete necc zoknival. Én imádom! Azért, hogy ne legyek annyira színtelen, egy erős pink rúzst tettem fel, és egy elég hangsúlyos piros-pink clutchot választottam. Szemüvegnek pedig egy elég kis lencséjű pasztell rózsaszín darabot vettem fel. Nagyon szeretem az órákat, ezért nem csak a hétköznapokon, hanem alkalmakkor is szívesen viselem.
Különösen a letisztult, egyszerű, mégis mutatós darabokat, mint például ez a Dane Dapper karóra.
Összességében, egyszerűbb alapdarabokkal és erős/ karakteres/színes kiegészítőkkel igazán ütős szetteket rakhatunk össze. ☺

 

alairas_1.jpg

pbox.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dominikarak.blog.hu/api/trackback/id/tr3013791168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rólam

Rák Dominika vagyok, a Dorine bloggere. Jelenleg Budapesten tanulok divat és stílustervezőnek. 2014 óta vezetem a blogot, először a nővéremmel közösen, majd közel két éve egyedül. Igyszekszem egy különleges szemüvegen keresztül megismertetni követőimet saját stílusommal, melyben a street style hangulata keveredik a divatfotózások hangulatával. Szeretem a basic outfiteket, különleges kiegészítőkkel, és helyszínekkel egyedivé varázsolni.

süti beállítások módosítása